E-pošte: vinco@goodsoundproof.com
Telefon: +86-13798390364

Zidni tepih

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co, Ltd je jedan od najboljih proizvođača i proizvođača tepiha u Kini, dobrodošli na veleprodaju naš prilagođeni zidni tepih napravljen u Velikoj Britaniji, a takođe je dobrodošao da provjerite cijenu kod nas. Specifikacije proizvoda: 30m * 1,5 m * 9 mm težina 900 g Materijal: plamen ...

Pošaljite upit

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co, Ltd je jedan od najboljih proizvođača i proizvođača tepiha u Kini, dobrodošli na veleprodaju naš prilagođeni zidni tepih napravljen u Velikoj Britaniji, a takođe je dobrodošao da provjerite cijenu kod nas.

Specifikacije proizvoda: 30m * 1,5 m * 9 mm

težina 900 g

Materijal: retardantno vlakno

Specifikacija tepiha za tepih koji apsorbuje zvuk:

1, višeslojni spray plamen retardant na zadnjoj strani, dobro retardantni efekat

2, zaštita životne sredine, bez ukusa, dobar dekorativni efekat apsorpcije zvuka

3, višebojni, boja opciono.

4. pogodna konstrukcija, direktno držite zidnu površinu.

jednostavna konstrukcija za tepih koji se apsorbuje zvukom

Tepih na zidu koji apsorbuje zvuk je materijali za akustičnu dekoraciju koji su profesionalno dizajnirani, akustično je pogodno za podešavanje, što korisnicima nudi najbolje akustično rešenje. Pored akustičkih zahtjeva, završni sloj tepiha koji se apsorbuje zvukom je sjajan izbor, a kako bi postigli svoje ciljeve obezbedili maksimalnu vjerovatnoću, može se postaviti u skladu s personalizovanim zahtjevima korisnika.

Opseg primjene zvučnog aparata:

Opera, pozorište, studio, studijski studio, studio, sala za audiciju, poslovni prostor, televizija, radio, višenamenska sala, sala za konferencije, studio, koncertna dvorana, dvorana, gimnazija, škola, veliki zabavni grad, hotel, KTV, stare vile ili domaćinstva, koji su strogi sa zahtevima akustike.

Hot Tags: zidni tepih Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, prilagođeni, najbolji, cijena, UK, tepih zid do zida, moderan tepih od tepiha do zida, tepih na zidu
Srodni proizvodi
Ostavite poruku
Vaša privatnost je važno za nas - mi nikada prodati ili podijeliti svoje informacije.