E-pošte: vinco@goodsoundproof.com
Telefon: +86-13798390364

Izolacioni pojas

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co, Ltd je jedan od najboljih proizvođača i proizvođača izolacije u Kini, dobrodošli na veleprodaju našu prilagođenu izolaciju odeću napravljenu u Velikoj Britaniji, a također dobrodošlicu da provjerite cijenu kod nas. Materijali za zvučnu izolaciju pločastog poda ...

Pošaljite upit

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co, Ltd je jedan od najboljih proizvođača i proizvođača izolacije u Kini, dobrodošli na veleprodaju našu prilagođenu izolaciju odeću napravljenu u Velikoj Britaniji, a također dobrodošlicu da provjerite cijenu kod nas.

Materijali za zvučnu izolaciju pločastih podnih obloga su vrsta materijala visoke gustoće i mekanih rolnih materijala, uključujući sirovine od gume, polimernih materijala sa gipsom, koji se široko koriste za zidnu izolaciju i izolaciju plafona, takođe se primjenjuje na cijevi, zvučnu izolaciju i mehaničko prigušivanje uređaj.

Ime proizvoda

Podna obloga ploča

Veličina

1200 * 10000 * 1.2mm / 2.0mm / 3.0mm

Gustina

20kg / roll

Boja

Crna

Oblik

Roll

Koeficijent apsorpcije zvuka

27db

Životna sredina

E1 grade

Vatrootporno

B1 grade

Materijal

Guma, polimerni materijali, metalni prah

Pakovanje

Standardne poli vreće, jedan roll u poli

Primjena:

● Klimatizovana soba, kompresorska soba, pumpa soba, radionica, akustična soba, akustična kućišta, zvučno izolovana, zvučna vrata, itd.

● Koncertne dvorane, pozorišta, studijski studio, studio, prostor za slušanje, sala za sastanke, gimnazije, izložbene sale, plesne sale

Teorija:

Podloga za skidanje podnih obloga je materijal za izolaciju zvuka visoke gustine, ne može se lako udariti, tako da kada ga postavite na zid, oslonac za spuštanje može sprečiti da se zid sokira na vreme, tako da se postigne odličan efekat zvučne izolacije.

Prednosti:

● Dobar materijal za zvučni izolator

● Imaju otpor pri prigušenju, otporan na plamen, otporan na vlagu

● Zvučna barijera ima dobar efekat zvučne izolacije, sprečava dolaznu spoljašnju zvučnu komoru, čime menja unutrašnju životnu sredinu.

● Sprečite širenje spoljašnjeg zvuka u prostoriju, poboljšajte kvalitet života

● 100% ekološke i vatrootporne

Hot Tags: izolaciona odeća Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, prilagođena, najbolja, cijena, Velika Britanija, izolaciona odeća
Srodni proizvodi
Ostavite poruku
Vaša privatnost je važno za nas - mi nikada prodati ili podijeliti svoje informacije.