E-pošte: vinco@goodsoundproof.com
Telefon: +86-13798390364

Akustični panel difuzora

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co, Ltd je jedan od najboljih proizvođača i proizvođača akustičnih difuznih panela u Kini, dobrodošli na veleprodaju naša prilagođena panel akustičnih difuzora napravljenih u Velikoj Britaniji, a takođe smo dobrodošli da proverite cijenu kod nas. Zvučna difuziona ploča uglavnom odražava zvuk ...

Pošaljite upit

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co, Ltd je jedan od najboljih proizvođača i proizvođača akustičnih difuznih panela u Kini, dobrodošli na veleprodaju naša prilagođena panel akustičnih difuzora napravljenih u Velikoj Britaniji, a takođe smo dobrodošli da proverite cijenu kod nas.

Zvučna difuziona ploča uglavnom odražava zvučne talase koje se šire u različite pravce, izbegavaju probleme sa bojama u oblasti boja i fokusiraju akustični stalni talas, kvalitet zvuka je delikatniji i precizniji.

Zvuci za difuziju

Ime proizvoda

Zvučni panel za zvučnu difuziju

Veličina

600 * 600 * 100mm

Boja

Rose hrast, kedar ili druge boje mogu se prilagoditi

Vatrootporno

B1 razred ili A1 razred

Životna sredina

E1 grade

Materijal

Originalna ekološka drva paulownia

Koeficijent apsorpcije zvuka

0,95 Hz

Oblik

List

Pakovanje

1-5kom u kartonskoj kutiji

Aplikacije:

opera, koncertne sale, klubovi za zabavu, privatni bioskop, HIFI prostor za slušanje kako bi se izgradio vrhunski kvalitet zvučnog prostora za unutrašnju dekoraciju.

Karakteristika proizvoda:

Panel za zvučnu difuziju je vrsta nepravilnog grafičkog dizajna, a svrha je da proizvede difuziju refleksije, može proizvesti bogat i lagan zvuk. Čini se da je očajan iz različitih pravaca značajno poboljšao kvalitet zvuka uslova sala.

Teorija apsorpcije zvuka:

Zvučna QRD difuziona ploča je serija kolona različitih paralelnih "šablona" različitih dubina kada su zvučni talasi od incidenta do 135 stepeni horizontalno postavljeni QRD, može biti između 30 stepeni i -150 stepeni jednak intenzitet koji se odbija od zvuka.

Hot Tags: akustični difuzor paneli Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, prilagođeni, najbolji, cijena, Velika Britanija, difuzor panel akustika
Srodni proizvodi
Ostavite poruku
Vaša privatnost je važno za nas - mi nikada prodati ili podijeliti svoje informacije.