E-pošte: vinco@goodsoundproof.com
Telefon: +86-13798390364

Kruti akustični paneli

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co, Ltd je jedan od najboljih čvrstih proizvođača i proizvođača akustičnih panela u Kini, dobrodošli na veleprodaju naših prilagođenih krutih akustičnih panela napravljenih u Velikoj Britaniji, a takođe su dobrodošli da provjerite cijenu kod nas. Predstavljanje proizvoda To je vrsta akustičnih materijala ...

Pošaljite upit

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co, Ltd je jedan od najboljih čvrstih proizvođača i proizvođača akustičnih panela u Kini, dobrodošli na veleprodaju naših prilagođenih krutih akustičnih panela napravljenih u Velikoj Britaniji, a takođe su dobrodošli da provjerite cijenu kod nas.

Uvod u proizvod

To je vrsta akustičnih materijala koji mogu da apsorbuju zvuk, zbog čega ljudi u zatvorenom osjećaju ugodno, mogu biti i neka vrsta ukrasa.

ime:

zvučna izolacija

Materijal:

akustično tkivo staklenih vlakana

veličina:

600x1200mm * 50 ili se može prilagoditi

Oblik:

List

Vatrootporna:

B1 grade

boja

Žuta ili može biti prilagođena

paket

Kutije

Životna sredina

E1 grade

gustina

96kg / m3 ili se može prilagoditi

Koeficijent apsorpcije zvuka

0.9

Funkcija

1 Dekoracija:

Široko se koristi u hotelu, kući, baru, super konferencijskoj sali ili bilo kojoj drugoj vrhu mjesta za ručku.

2 Zvučna izolacija:

Može da apsorbuje zvuk, učiniti ljude da se osećaju ugodno posebno bučno okruženje.

Teorija

1 Proizvodnja efekta trenja, smanjivanje buke, može biti puno apsorpcije izvora zvuka, smanjiti vrijeme odmora, smanjiti buku u unutrašnjosti, postići idealan uticaj mute.

5 Sneg, i dalje je kao zaustavljanje vode, jer je sneg lagan, glas udarca kada pogodi pad u kontaktu sa tlorom koji će biti upakovani od strane pahuljica u sredini praznine, i puno pozadinskih zidova koji apsorbuju zvuk funkcija je takođe usvojena princip mekog paketa.

Obrati paćnju

1 Mekana tkanina na donjoj podlozi na podlozi ne sme biti manja od dvije drške, a brave treba da se učvršćuju.

2 Mekane tkanine, materijali obloge i granični materijal, boja, uzorak, nivoi sagorevanja i sadržaj vlage u drvetu treba da budu u skladu sa zahtevima za dizajn i relevantnim odredbama važećeg nacionalnog standarda.

Hot Tags: kruti akustični paneli Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, prilagođeni, najbolji, cijena, Velika Britanija
Srodni proizvodi
Ostavite poruku
Vaša privatnost je važno za nas - mi nikada prodati ili podijeliti svoje informacije.